maanantai 1. toukokuuta 2017

Huhtikuu 2017


Huhtikuu oli ja meni ja piti sisällään monenlaista. Saatiin jopa kerrostaloasunnon remppa valmiiksi ja tytär pääsi vihdoin muuttamaan. Paljonhan siihen aikaa käytettiin, mutta tuli kyllä oikein ihana asunto. Kaikki siis nyt tyytyväisiä.


Työrintamalla on myös ehditty tekemään joitain tilaushommia, mm. paikalliselle liikuntaseuralle kevätjuhlaan muistamiset koko porukalle.


Ja yhden kahvila/ravintolan henkilökunnalle uudet paidat sekä asiakkaille myyntiin mainospaitoja. 


Lisäksi toki on paljon muuta mutta näistä tuli otettua kuvia. 

Ja täytyyhän sitä jotain uuttakin tulla valikoimiin aina joskus, vaikkakin asiakkaita saisi olla reilusti enemmän. Nyt varsinkin muutama kuukausi on tarvottu niin syvällä suossa, jotta välillä pistää miettimään jotta onko järkeä vai ei?

Joten nyt uutuutena valikoimiin saatiin todella laadukas Scanfill ompelulanka 200 metrin rullissa.Varmaan meillä jokaisella äidillä ja miksei isälläkin on joskus päiviä että tuntuu ettei mikään lasten kanssa suju. Meillä varsinkin alkaa olemaan murkkuikä nuorimmaisella (12 v) ja joskus saatetaan huutaa kilpaa. Kuten tässä menneellä viikolla yhtenä aamuna kävi. Ja äkäpäissään sitten kouluun läks. Iltapäivällä ehkä hieman kiukku kaiherti ja asia harmitti poikaa, niin anteeksipyyntönä sain  ruoan tarjoiltuna suoraan työpaikalle! Ja olipahan hyvää ja Anteeksi tuli annettua! Ovat ne vaan niin ihania nuo lapsukaiset!Aurinkoista Vappua kaikille, nauttikaahan simaa ja munkkeja reilusti! Näin teemme mekin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti