keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

                                   Kevät keikkuen tulevi


Niin se vaan taas kevät tulee tänäkin vuonna, lakasulakasukoneet olivat jo liikenteessä keräämässä suurimpia hiekkoja pois, ja sitähän on menneenä talvena tarvinut kylvääkin melko paljolti.
Kevään merkkejä on myös kun kaivellaan ohkasempia takkeja varastosta ja todetaan että pieneksi ovat käyneet tai onpas vähän tylsä musta tuo viime kevään takki. Mutta eipäs hätää nyt on aivan loistavissa väreissä softshell- ja fleecetakkeja saatavilla. Ja kokojakin reilusti.****************************************

Tänä keväänä on myös kunnallisvaalit jotka näkyvät katukuvassa ja lehtien palstoilla. Itse olen aina ollut sitä mieltä että politiikka ei kuulu minulle, mutta nyt löytyikin ryhmä Sitoutumaton Uusi Jämsä, jonka mukaan lähdin. Olemme kaikki ihmisiä ihmisten joukossa ja ajattelemma omilla aivoilla. Lupauksia emme tee, muita kuin lupaamme kuunnella kansalaisia ja viedä aloitteita eteenpäin ja tehdä lopulta hyviä päätöksiä. Mielestäni meidän oman kaupungin asiat tulee hoitaa ajattelemalla kuntalaisia. Mutta politiikasta ei tämän enempää. 

*****************************************


Uutena juttuna kauppaan on tullut ja tulossa kokoajan lisää, timanttimaalaustyöt. Aivan loistavia löitä, joita pystyy tekemään jopa ne joille tavalliset käsityöt ovat tuottaneet tuskaa. Näistä saat ihania tauluja. Näihin itse olen jäänyt hieman "koukkuun". 

Valikoima näistä kasvaa kysynnän mukaan. Tästä pääset suoraan kaupan sivulle.

****************************************

Tällaisilla ajatuksilla tällä kertaa. Kevättä rinnassa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti